Arvomme


Ihan Pihkassa -tiimi

Ihan Pihkassa -arvot

Tomintamme perustana toimivat arvomme, jotka ohjaavat meitä jokapäiväisessä toiminnassamme ja valinnoissamme. Arvot ovat kaiken toimintamme kulmakivi. Tiivistimme meille tärkeät seikat kolmeen käsitteeseen: Kotimaisuuden, luonnonmukaisuuden ja vastuullisuuden periaatteet ohjaavat jokapäiväistä toimintaamme sekä kaikkia päätöksiämme.KOTIMAISUUS, LUONNONMUKAISUUS JA VASTUULLISUUS

Kaikki tuotteemme on valmistettu Suomessa. Käyttämämme yrtit sekä pihkan pyrimme mahdollisuuksien mukaan keräämään itse Pohjois-Suomen puhtaasta luonnosta tai vaihtoehtoisesti hankkimaan ne luotettavalta suomalaiselta taholta. Näin voimme olla varmoja raaka-aineiden alkuperästä. Esimerkiksi kaikki yrttivoiteessamme käytetyt yrtit löytyvät Suomen luonnosta. Myös muissa hankinnoissa ja palveluissa suosimme aina suomalaista

Ihan Pihkassa_kuusen pihka

Me suomalaiset voimme olla onnellisia puhtaasta luonnostamme ja metsistämme. Ihan Pihkassa haluaa luontoa vahingoittamatta käyttää maailman puhtaimman luonnon antimia meidän kaikkien hyvinvoinnin edistämiseksi. Luonnonmukaisuus tulee kosmetiikassa yhä suositummaksi ja haluamme tarjota myös omaa osaamistamme tämän kehityssuunnan tukemiseksi.

Arvostamme vastuullisuutta sen jokaisella osa-alueella. Ympäristön kannalta vastuullinen toimintamme näkyy siinä, että luonnosta keräämämme ainesosat kerätään tavoilla, jotka eivät vahingoita luontoa tai sen elinvoimaa. Emme myöskään testaa tuotteitamme eläimillä. Pyrimme alati kehittämään toimintaamme ja viemään prosessejamme yhä vastuullisempaan suuntaan. Pitämällä huolta luonnosta, pystymme vielä tulevaisuudessakin nauttia kotimaisista luonnontuotteista.

Pari sanaa vastuullisuudesta

Ihan Pihkassa Jenni Romppainen

Ympäristöystävällisyys on erittäin tärkeää, ja yksi toimintamme kulmakivistä. Meille vastuullisuus tarkoittaa kuitenkin myös paljon muuta. Haluamme olla luotettava toimija, joka kuuntelee asiakkaitaan, ja jolla byrokratia ei ole nopean ja asiantuntevan asiakaspalvelun esteenä. Meille vastuullisuus tarkoittaa myös aitoa asiakaslähtöisyyttä. Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää ja asiakkaamme voivat luottaa siihen, että asioiminen meillä on turvallista.

-J. Romppainen

Ihan Pihkassa -pihkavoide

Pihkapurkkien takana

Miten tuote syntyy raaka-aineista ja päätyy kuluttajalle? Suomen luonnosta kerättävät yrtit ja pihkan keräämme mieluusti itse tai ostamme suomalaiselta toimijalta, joka on nämä vastuullisin keinoin kerännyt. Suosimme aina suomalaista, mutta valitettavasti kaikkia raaka-aineita ei täältä pohjoisesta saa. Hankkiessamme raaka-aineita ulkomailta, kiinnitämme erityistä huomiota alkuperään. Raaka-aineiden hankinnan jälkeen tuotteet valmistetaan toimipaikassamme Pohjois-Suomessa. Kaikki tuotteemme valmistetaan käsin. Kun asiakas on tehnyt tilauksen, pakkamme tuotteet ja lähetämme tilauksen asiakkaalle.