Tietoa meistä

Ketkä ovat Ihan Pihkassa?

Tämän firman takana on kaksi naista, äiti ja tytär, Hanna ja Jenni. Hannan luonontuotealan opintojen myötä tutustuimme ja rakastuimme pihkavoiteeseen ja tästä lähtikin idea perustaa oma yritys – näin mahtavasta tuotteesta on kerrottava muillekin! Nyt noin vuoden ajan olemme ehtineet tutustuttaa monia ihmisiä pihkavoiteisiin ja siitä on meidän iloksemme moni löytänyt avun ihon ongelmiin olipa se sitten kuivat kantapäät, ihottuma, ruhjeet tai muut vaivat. Mieltämme lämmittää suunnattomasti kun saamme asiakkailtamme palautetta siitä, että pitkään vaivannut ongelma on tuotteidemme myötä ratkennut.

Pihkavoiteiden rinnalle myytäväksi olemme ehtineet myös kehittää useita tuotteita, joista mainittakoon suurinta suosiota nauttivat huulirasvat: Tyrmäävä Tyrnisuukko ja Hurmaavat Hunajahuulet. Nämä nimet keksimme kun olimme kahdestaan automatkalla ja mietimme miten näin ihanat huulirasvat tulisi nimetä. Siinä oli äiti-tytär-laatuaikaa parhaimmillaan!Ihan Pihkassa -pihkavoide pihkan keräys

Arvomme

Arvot ovat kaiken toimintamme kulmakivi. Kotimaisuuden, luonnonmukaisuuden ja vastuullisuuden periaatteet ohjaavat jokapäiväistä toimintaamme sekä kaikkia päätöksiämme.

Ihan Pihkassa -yrttivoide

Miksi Ihan Pihkassa?

Ihan Pihkassa on nuorekas ja vastuullinen pienyritys, joka tarjoaa ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja kosmetiikalle. Emme esimerkiksi käytä tuotteissamme palmuöljyä ja pyrimme alati vähentämään tuotannostamme syntyvän jätteen määrää. Käytämme tuotteissamme luonnon antimia, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan suomalaisesta luonnosta sen monissa muodoissa.


IHAN PIHKASSA -TIIMI

Ihan Pihkassa Jenni Romppainen

JENNI

TOIMITUSJOHTAJA

jenni.romppainen@ihanpihkassa.fi

Ihan Pihkassa Hanna Romppainen

HANNA

TUOTEKEHITYSPÄÄLLIKKÖ

hanna.romppainen@ihanpihkassa.fi


AULI

TYÖNTEKIJÄ

Pihkablogi

Taianomaista juhannusta

Juhannus, pieni vapaahetki niillekin, joilla vielä ei ole loma. Yötön yö. Keskiyön aurinko. Valoa riittää aamusta aamuun. Suomen kesä on kauneimmillaan. Puiden lehdet luovat vehreää maisemaa joka puolelle. Niityillä vihreän seassa näkyy valkoista, keltaista, pinkkiä, violettia – kesän kukkaloisto on kauneimmillaan. Juhannus on ollut taikojen aikaa. Erilaiset taiat ovat liittyneet naimaonnen tai hyvän sadon varmistamiseen.Jatka lukemista ”Taianomaista juhannusta”

Huulirasvariippuvainen

Huulirasvahistoriani on aika epätoivoinen. Mikään huulirasva ei tuntunut pidemmän päälle hyvältä, varsinkaan kun ikää karttui. Lopulta löytyi yksi suht hyvä, jota piti kuitenkin lisätä hyvin tiheään, että huulet pysyivät edes suunnilleen kunnossa. Etenkin talvipakkasilla tuntui, ettei mikään riitä. Lisäsin huulirasvaa lähes saman tien uudestaan. Ja uudestaan. Ja uudestaan. Silti huulet tuntuivat kuivilta ja rohtuneilta. KuivuudenJatka lukemista ”Huulirasvariippuvainen”

Ihan Pihkassa täyttää vuoden

Vuosi sitten Ihan Pihkassa sai alkunsa. Vuoden päivät ovat kuluneet nopeasti luonnonkosmetiikan parissa touhutessa. Ihan ensimmäiset tuotteemme olivat Ihan Pihkassa -pihkavoiteet. Yrttivoide, kylpypommit sekä kultapiiskuvoide seurasivat pian perässä. Luonto ja villiyrtit ovat ehtymätön inspiraation lähde ja uusia tuoteideoita tuntuikin suorastaan pulppuavan. Niistä toimme viime syksynä markkinoille kaksi huulirasvaa: Hurmaavat Hunajahuulet ja Tyrmäävä Tyrnisuukko. Hierontaöljyt jaJatka lukemista ”Ihan Pihkassa täyttää vuoden”

fi