UKK

UKK – Usein kysytyt kysymykset

Tältä sivulta löydät vastaukset meiltä usein kysyttyihin kysymyksiin.

Miten pihkavoidetta käytetään?

Ihan Pihkassa -pihkavoidetta voi käyttää satunnaisesti tai kuuriluontoisesti. Esimerkiksi lievään ihottumaan voi riittää, että voidetta levittää kerran, mutta lievästi tulehtunut haava voi vaatia kuuriluontoista käyttöä. Kuuriluontoisessa käytössä voit levittää voidetta kerran tai pari päivässä sen aikaa kun vaiva sitä vaatii. Pihkavoidetta ei suositella jatkuvaan käyttöön. Vakavissa iho-ongelmissa tulee aina olla yhteydessä lääkäriin.

Mihin pihkavoidetta voi käyttää?

Pihkavoidetta voi käyttää moneen ihon vaivaan, mutta vakavissa iho-ongelmissa tulee aina olla yhteydessä lääkäriin. Pihkavoiteen käyttökohteena kotihoidossa ovat olleet muun muassa kuivat ja halkeilevat kantapäät, atooppinen ihottuma, psoriasis, haavat, hiertymät, ruhjeet ja jalkasieni.

Miten pihkavoide tehoaa?

Ihan Pihkassa -pihkavoide kostetuttaa, hoitaa ja uudistaa ihoa. Pihkavoiteen sisältämä pihka sekä mehiläisvaha ovat myös antibakteerisia, joten ne ehkäisevät tulehdusta esimerkiksi ruhjeiden hoitoon käytettynä.

Onko pihkavoide tahmeaa?

Ei ole. Vaikka pihka luonnossa esiintyessään on tahmeaa, ei Ihan Pihkassa -pihkavoide sitä ole. Pihkavoide on huoneenlämmössä koostumukseltaan hieman tavallisia rasvoja kiinteämpää.

Miksi mesiangervo ei sovi käytettäväksi verenohennuslääkkeen kanssa?

Mesiangervo sisältää salisyylihappoa eli luonnon omaa aspiriinia. Aspiriinin tavoin se myös ohentaa verta. Verenohennuslääkeen kanssa käytettynä voi veri ohentua liikaa. Tuotteistamme ainoastaan Ihan Pihkassa -yrttivoide sisältää mesiangervoa.

Onko pihkavoide vegaanista?

Ihan Pihkassa -pihkavoiteista löytyy vegaaninen vaihtoehto. Vegaaninen pihkavoiteemme on 20%:in vahvuista.

Voiko pihkavoidetta syödä?

Ihan Pihkassa -pihkavoide on tarkoitettu ainoastaan ulkoiseen käyttöön, eikä sitä tulisi käyttää sisäisesti. Pihkavoide ei kuitenkaan sisällä vaarallisia tai myrkyllisiä ainesosia. Pihkavoide sisältää rypsiöljyä, pihkaa ja mehiläisvahaa.

Minkä puun pihkaa pihkavoiteissa käytetään?

Ihan Pihkassa -pihkavoiteissa käytetään kuusen pihkaa.

Miksi verkkokauppaa avatessa tulee virheilmoitus?

Mikäli verkkokauppaa avatessa kohtaat virheilmoituksen “Oho! Sisällön lataamisessa tapahtui virhe. Virhe: Cannot read property ‘call’ of undefined” suosittelemme tyhjentämään sivuhistorian tai avaamaan kaupan toisella selaimella.


Ihan Pihkassa -pihkavoide käyttö

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi?

Mikäli et löytänyt vastausta kysymykseesi tältä sivulta, voit aina kysyä asiasta suoraan meiltä. Voit laittaa meille viestiä, soittaa tai ottaa yhteyttä yhteydenottolomakkeella. Voit myös lukea lisää meistä alla olevasta painikkeesta.


Lue meistä lisää blogistamme! Tässä linkit viimeisimpiin julkaisuihimme: