Huulirasvariippuvainen

Huulirasvahistoriani on aika epätoivoinen. Mikään huulirasva ei tuntunut pidemmän päälle hyvältä, varsinkaan kun ikää karttui. Lopulta löytyi yksi suht hyvä, jota piti kuitenkin lisätä hyvin tiheään, että huulet pysyivät edes suunnilleen kunnossa. Etenkin talvipakkasilla tuntui, ettei mikään riitä. Lisäsin huulirasvaa lähes saman tien uudestaan. Ja uudestaan. Ja uudestaan. Silti huulet tuntuivat kuivilta ja rohtuneilta. Kuivuuden ja rohtuneisuuden päällä vain oli kerros rasvaa.

Riippuvuudesta johtuen huulirasvoja piti olla koko ajan lähettyvillä. Niitä oli molemmissa vessoissa, jokaisessa laukussa, jokaisen takin taskussa ja auta armias, jos kuitenkin pääsi huulirasva unohtumaan matkasta! Puolen tunnin kauppareissu oli yhtä kärsimystä – viimeistään siinä vaiheessa, kun huomasin huulirasvan unohtuneen matkasta. Tämä tapahtui tietenkin siinä vaiheessa, kun tuli huulirasvan lisäämisen tarve.

Nämä kokemukset innoittivat meitä kehittämään luonnonkosmetiikkatuotteidemme valikoimaan omat tehokosteuttajat huulia varten. Tällä hetkellä tuotannossamme on kaksi Ihan Pihkassa
-huulirasvaa: Hurmaavat Hunajahuulet ja Tyrmäävä Tyrnisuukko, joista molemmista olemme saaneet hyvää palautetta. Näiden lisäksi kehitteillä on myös vegaaninen huulirasva.

Ihan Pihkassa -huulirasvojen myötä huulteni tilanne on rauhoittunut. Vieläkin kun olen lähdössä jonnekin, tulee helposti säikähdysreaktio: Apua! Onko huulirasva mukana?!? Lähes saman tien rauhoitun, kun huomaan huulieni tuntuvat pehmeiltä ja kosteutetuilta, vaikka edellisestä huulirasvan lisäyksestä on jo kulunut aikaa. Huh, kyllä pieni kauppareissu menee näillä rasvoilla, lisään sitten kotona.

Terveisin,

Hanna

Vastaa

fi