Ihan Pihkassa täyttää vuoden

Vuosi sitten Ihan Pihkassa sai alkunsa. Vuoden päivät ovat kuluneet nopeasti luonnonkosmetiikan parissa touhutessa. Ihan ensimmäiset tuotteemme olivat Ihan Pihkassa -pihkavoiteet. Yrttivoide, kylpypommit sekä kultapiiskuvoide seurasivat pian perässä.

Luonto ja villiyrtit ovat ehtymätön inspiraation lähde ja uusia tuoteideoita tuntuikin suorastaan pulppuavan. Niistä toimme viime syksynä markkinoille kaksi huulirasvaa: Hurmaavat Hunajahuulet ja Tyrmäävä Tyrnisuukko. Hierontaöljyt ja yrttikylpypussit tekivät ensiesiintymisensä joulun alla ja pääsevät piakkoin verkkokauppaankin. Kehittelyn alla on useampikin uusi tuote, osaan on jo ainekset valmiina, osa on vielä mietintämyssyssä hautumassa.

Kuluneessa vuodessa on ollut monta hienoa asiaa, mutta tietysti sitä on varjostanut koko maailmaa koetteleva koronaviruspandemia. Monet suunnitelmat peruuntuivat ja usein tarvitsimme luovuutta sopeutuakseen uudenlaiseen toimintaympäristöön. Olemme erittäin kiitollisia siitä, että poikkeusoloista huolimatta pystyimme kasvattamaan ja kehittämään liiketoimintaamme.

Kerromme verkkosivuillamme avoimesti meistä yrityksenä, muun muassa arvoistamme. Yhdessä lauseessa kerromme, että haluamme alati kehittää tomintaamme yhä vastuullisempaan suuntaan. Tämän eteen olemme tehneet myös töitä. Vajaa vuosi sitten esittelimme ensimmäistä kertaa ruusu-puna-apilakylpypommit ja mikäli muistatte, ne myytiin sellofaanipusseissa. Konkreettisena esimerkkinä kehittymisestä on siis sellofaanipussien vaihtaminen paperipusseihin. Myös seuraavan vuoden aikana haluamme jatkaa kehittymistä niin itse liiketoiminnassa kuin vastuullisuudessa.

Synttäriterveisin,

Hanna ja Jenni

Vastaa

fi