Miten valita oikea pihkavoide?

Pihkavoidevalikoimaamme katsoessa voi helposti ruveta tuskastuttamaan, kun on eri vahvuuksia ja eri kokoja – jopa vegaaninen vaihtoehto. Minkä noista nyt sitten valitsisi?

Valinta on hyvä aloittaa allergiakatsauksella. Oletko hartsi- tai hunaja-allerginen? Hartsiallergia estää valitettavasti pihkavoiteidemme käytön, sillä pihka sisältää hartsia. Tällöin suosittelemme tutustumaan yrttivoiteisiimme. Tekstin lopusta löytyvästä painikkeesta pääset lukemaan lisää. Hunaja-allergisille sopii vegaaninen pihkavoideversiomme, sillä siinä ei ole käytetty mehiläisvahaa. Jos haluat tuotteen vegaanisena mistä syystä tahansa, on meillä tarjota sinulle 10%:n vahvuinen vegaaninen Ihan Pihkassa -pihkavoide. Kehitämme myös muita vegaanisia vaihtoehtoja jatkuvasti.

Mikäli tuotteen ei tarvitse olla vegaaninen, on vahvuusvaihtoehtoja kaksi: 10% ja 20%.  Kymmenprosenttinen voiteemme on ns. peruspihkavoide, jonka käyttäjillä on hyviä kokemuksia sen tehokkuudesta muun muassa kuiviin kantapäihin, atooppisen ihottuman aiheuttamiin ihovaivoihin ja psoriasikseen. Vahvemmasta, 20%:n pihkavoiteesta käyttäjämme ovat saaneet apua esimerkiksi jalkasieneen sekä pieniin haavoihin. Prosenttiosuutta voi myös miettiä vaivan, kuten ihottuman tai kantapäiden halkeilun, vakavuuden kannalta. Vahvempi voide on hieman tehokkaampi ja toisaalta myös hieman hintavampi.

Vielä on jäljellä purkin koon valinta. Jos tiedät, että voiteelle tulee käyttöä, kannattaa valita 30ml:n kokoinen purkki. Voide on riittoisaa, mutta mikäli esimerkiksi käyttöpinta-ala on suuri, voidetta kuluu nopeammin. Pienemmät, 10ml:n ja 14ml:n kokoiset purkit ovat hyvä valinta, jos voidetta haluaa aluksi vaikkapa vain testailla rauhassa. 30ml:n voide on pakattu lasipurkkiin, pienemmät alumiinipurkkeihin.

Tervetuloa ostoksille!

Terveisin, Hanna Romppainen

Vastaa