Pihkaisen polkumme alku

Hei!

Olen Hanna, toinen Ihan Pihkassa -perustajista. Opiskelen päätyöni ohessa luonnotuotealaa ja opintojeni myötä innostuin valtavasti luonnonyrttien ja erityisesti pihkan käytöstä ihonhoitotuotteissa. Luonnontuotteiden – myös luonnonkosmetiikan – kysyntä on viime vuosina kasvanut niin Suomessa kuin ulkomaillakin, joten päätimme lähteä kokeilemaan siipiämme ihonhoito- ja hyvinvointituotteiden valmistamisessa. Kuvassa on yksi ensimmäisistä pihkavoidepurkeistamme.

Perustimme Ihan Pihkassa -nimisen toiminimen vuoden 2020 tammikuussa. Hyvin pian alkoi kuitenkin osakeyhtiö tuntua yritysmuotona käyttökelpoisemmalta ja kesään mennessä meillä oli HanNature Oy. Ihan Pihkassa -pihkavoiteiden valmistus jatkuu rekisteröidyn tavaramerkin alla.

Valmistamiimme tuotteisiin kuuluu tällä hetkellä muun muassa eri vahvuiset pihkavoiteet sekä yrttejä sisältävät kylpypommit. Kaikki tuotteemme ovat käsintehtyjä ja raaka-aineet pyrimme mahdollisuuksien mukaan itse keräämään luonnosta. Ihan Pihkassa -pihkavoiteissa käytetty pihka on kerätty Pohjois-Suomen alueelta. Haluamme laajentaa tuotevalikoimaamme asiakkaidemme toiveita kuunnellen, joten voit laittaa meille viestiä, jos jotain tietynlaista ihonhoitotuotetta luonnonkosmetiikan alalta kaipailet. Katsotaan mitä saamme aikaiseksi. 🙂

Terveisin,

Hanna Romppainen

Vastaa